Rólunk

Társaságunk földmunkagépek forgalmazásával, szervizelésével, bérbeadásával és alkatrészek értékesítésével foglalkozik.

Fő termékeink a földmunkagépek, bányadömperek és ezek kiegészítő berendezései.

Célunk, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és a gépek folyamatosan és gazdaságosan dolgozzanak, termeljenek. Azt szeretnénk, ha ügyfeleink sikereihez a tőlünk vásárolt gépek is hozzájárulnának, és így együttműködésünk hosszú távú és kölcsönösen előnyös lenne.

Feladatunknak az építőipari vállalkozások gépigényének kielégítését jelöltük ki, hogy segítséget nyújtsunk a legmegfelelőbb gép kiválasztásához, a gépet beszerezzük, honosítsuk, üzembe helyezzük és biztosítsuk a folyamatos munkavégzését szervizeléssel és alkatrészellátással.

Az ország egész területén vállaljuk a szervízelési munkákat 24 órán belüli kiszállással. Szakembereink a földmunkagépek javításában több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Elsődleges célkitűzésünk, hogy az ügyfeleinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködés alakulhasson ki. Elkötelezettjei vagyunk ügyfeleink igényeinek minél magasabb szinten történő kielégítésének, azaz a minőség folyamatos fejlesztésének. Ezért 2010-ben társaságunk nagyszabású informatikai fejlesztésbe kezdett, melynek eredményeként egy modern, a mai informatika kihívásainak is megfelelő hardver- és szoftverrendszert hoztunk létre.

A fejlesztésnek célja, hogy ügyfeleinknek egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb internetes kiszolgálást tudjunk nyújtani egy speciális webshop létrehozásával, ahonnan egyetlen kattintással megrendelhetőek termékeink.

A társaság megalapítása óta hisszük, hogy csak akkor működhetünk hosszú távon, ha visszatérő, azaz teljesen elégedett ügyfelekkel rendelkezünk. Termelő-berendezéseket kínálunk, ezért mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a gépeket a megállapodott határidőre az ígért minőségben leszállítsuk, a rendszeres karbantartással biztosítsuk a gép üzembiztonságát, a javításnál, alkatrészellátásnál minimálisra csökkentsük a termeléskiesés idejét.

Munkánkkal, termékeinkkel szeretnénk kivívni ügyfeleink megbecsülését, és hogy társaságunk nevét a megbízható, gyors és rugalmas szolgáltatással azonosítsák. Meggyőződésünk, hogy a pontos, kitartó munka, a megbízhatóság megtérülő befektetés.